هاسکینسون: تسلط رمزارزها در ایالات متحده با تقویت مقررات ممکن است
در حالی که تا به حال ایالات متحده در توسعه قوانین جامع مربوط به داراییهای دیجیتال پیشرفت چندانی نداشته است، سایر مناطق جهان، از جمله اروپا، اسرائیل، خاورمیانه و ژاپن، پیشرفتهای چشمگیری در این زمینه داشتهاند. به عنوان مثال، این مناطق همگی اکوسیستمهای پیشرفتهای را برای فناوری بلاکچین و داراییهای دیجیتال خود ایجاد کردهاند.
بیماری فلج نظارتی، آمریکا را در معرض خطر به عقب نشینی از علتی که هاسکینسون پیش بینی کرده که به یک صنعت با ارزش ۱۰ تا ۲۰ تریلیون دلار تبدیل میشود، قرار داده است. واقعیت این است که تأثیر این ناتوانی و قطعیت قابل توجهی داشته است و خیلی از پروژههای جذاب بلاکچین را مجبور به حذف کامل بازار آمریکا کرده است.
یکی از پروژه هایی که باید به آن توجه کرد، COTI است. با ارزش گذاری ۲۵۰ میلیون دلاری و استفاده از راه حل های فناورانه، COTI نتوانسته است وارد بازار ایالات متحده شود. اخیرا، این پروژه به عنوان تنها ابتکار بلاکچین که به مرحله نهایی چالش دیجیتال Shekel بانک اسرائیل رسیده است، آشکار شده است.
این چالش توسط ایده “رزالیند” BIS الهام گرفته شده است و شرکتکنندگان از صنایع مختلف از جمله فینتک، بانکداری، دانشگاه و فناوری به پیوستن و ارائه برنامههایی با استفاده از لایه API شیکل دیجیتال دعوت شدهاند.
اصلاحات نظارتی نیاز روز است!
تغییرات مورد انتظار در رهبری ایالات متحده فرصتی یکتا برای بهبود مقررات فراهم کرده است. انتصاب دیوید ساکس، مدیر عالی اجرایی سابق PayPal به عنوان “تزار ارز دیجیتال” کشور، همراه با رهبری در حوزه رمزارز در نهادهای نظارتی اصلی مانند SEC و CFTC، به نظر بسیاری اولین گام به سوی یک محیط نظارتی هماهنگتر است.
به هر حال، بر اساس دیدگاه هاسکینسون، این تحول نیازمند بررسی جامع چارچوبهای حاکمیتی موجود و توسعه رویکردهای جدید برای تنظیم فناوریهای نوین مانند DeFi، DAO و قراردادهای هوشمند میباشد. او اظهار داشت:
“صنعت باید از ۶ تا ۹ ماه آینده به طور عقلانی استفاده کند تا درباره دستورالعمل ها، تغییرات اداری و قوانین لازم که باید پیاده سازی شوند برای ایجاد چارچوبی قابل اجرا برای همگان بحث کند.”
ساخت پل های بین المللی
در یک گفت و گو با بار-گفن هاسکینسون، که به عنوان یکی از افرادی که پس از تغییر رژیم در واشنگتن دی.سی به عنوان فعال با قانونگذاران همکاری خواهد کرد، او خود را به عنوان یک “ارتباط دهنده اصلی” توصیف کرد و به بررسی شکاف موجود بین سیاستگذاران ایالات متحده و ارزهای دیجیتال بینالمللی پرداخت.گفتارِ او در این مصاحبه موجب این شد که کارشناسان به اهمیت این موضوع و تاثیرات آن توجه ویژهای ببخشند.
به گفته خودش، رویکرد این فرد به ترکیب نظرسنجیهای شرکتهای رمزنگاری ایالات متحده و همچنین برقراری گفتوگو بین قانونگذاران آمریکایی و تنظیمکنندگان بینالمللی، که پیش از این با چالشهای مشابه موفقیتآمیز بودهاند، استوار است. او در ضمن به این نکته اشاره کرده است:
“من قصد دارم اشخاصی را از سراسر جهان جذب کنم که معمولاً به دلایل سیاسی از فرصتهایی در ایالات متحده محروم میشوند، به منظور برقراری ارتباط با نمایندگان قانونگذار این کشور و دولت ایالات متحده بهمنظور به اشتراک گذاری تجارب و رویکردهایی که از پیش در حل مسائل مختلف نظیر ADGM در ابوظبی، FINMA در سوئیس یا اداره پولی سنگاپور، مورد استفاده قرار گرفتهاند.”
هاکینسون با توضیح بیشتر در مورد تأثیر مداوم رویکرد کجروی ایالات متحده در نظارت بر کریپتو، نمونه COTI را که پروژهای به ارزش یک چهارم میلیارد دلار است، برجسته کرد و اظهار داشت که اکوسیستم نمیتواند پایههای کشور را لمس کند، زیرا از فقدان آینده نگری آن او افزود: “این یکی از هزاران داستان در سطح جهانی است و به تمام ارزش هایی که برای ایالات متحده می آورد و ارزشی که ایالات متحده می تواند برای این پروژه ها بیاورد فکر کنید.”
با توجه به آینده، هاسکینسون احساس میکند که ایالات متحده دارای پتانسیل بالایی است که آن را به بهترین کشور جهان برای ایجاد و راهاندازی مشاغل رمزنگاری تبدیل کند. اما برای دستیابی به این هدف بلندپروازانه، نیاز به تغییرات اساسی در رویکرد این کشور نسبت به نوآوری مالی و همکاری بینالمللی در دوران دیجیتال است.
منبع: blockchainreporter.net