کمیسیونر هیستر پیرس: بسیاری از میمکوینها احتمالاً تحت صلاحیت SEC قرار نمیگیرند – دیفایر
کمیسیونر بورس و اوراق بهادار ایالات متحده، هیستر پیرس، در مصاحبهای با بلومبرگ اعلام کرد که بسیاری از میمکوینها احتمالاً تحت نظارت این سازمان قرار نمیگیرند.
پیرس، که سرپرستی گروه کاری کریپتو در SEC را نیز بر عهده دارد، گفت: «در حال حاضر افراد زیادی در حال معرفی میمکوینها هستند و شرایط و واقعیتها اهمیت دارند. اما بسیاری از میمکوینهایی که در حال حاضر موجود هستند، احتمالاً تحت چارچوب فعلی قوانین SEC قرار نمیگیرند.»
وی افزود که ممکن است این موضوع توسط کنگره ایالات متحده یا کمیسیون معاملات آتی کالاها (CFTC) بررسی شود.
پیرس که ماه گذشته به عنوان رئیس گروه کاری کریپتو در SEC منصوب شده است، پیشتر گفته بود که اولویت کنونی این گروه، شفافسازی این مسئله است که کدام توکنهای کریپتو باید به عنوان “اوراق بهادار” شناخته شوند و این تلاش برای حل معمای “کریپتو به عنوان اوراق بهادار” است که بسیاری از فعالان صنعت با آن روبرو هستند.
اظهارات اخیر پیرس درباره اینکه بسیاری از میمکوینها احتمالاً تحت صلاحیت SEC قرار نمیگیرند، در تضاد با دیدگاه گری گنسلر، رئیس سابق SEC در دوران پیش از ترامپ است که معتقد بود «اکثریت وسیع» ارزهای دیجیتال باید به عنوان اوراق بهادار شناخته شوند.
در دوران رهبری گنسلر، SEC اقداماتی علیه چندین بازیگر بزرگ کریپتو از جمله بایننس، کوینبیس و کراکن انجام داد که بسیاری از آنها شکایت داشتند که شفافیت کافی برای تطبیق با قوانین به آنها داده نشده است.
پیرس در این مصاحبه به بلومبرگ گفت: «ما فقط موانع زیادی را مقابل افرادی که میخواهند با ما صحبت کنند، ایجاد کردهایم. بنابراین چیزی که من درخواست میکنم این است که سیاستی نوآورانه داشته باشیم که به افراد اجازه دهد نوآوری کنند و چیزهای جدید را امتحان کنند.»
میمکوینها بیش از یک دهه است که در اکوسیستم کریپتو وجود دارند و توکنهایی مانند دوجکوین به شهرت رسیدند. بهدنبال راهاندازی پلتفرم آسان پمپ.فان برای توکنهای میمکوینها در سولانا، این نوع توکنها در سال گذشته شاهد موج جدیدی از توجه عمومی بودند و طبق گزارشها، بازار کلی این توکنها در سال 2024 به 120 میلیارد دلار رسید که رشدی 500 درصدی را تجربه کرد. این هیجان میمکوینها باعث شد تا رئیسجمهور پیشین ایالات متحده، دونالد ترامپ، میم توکن خود را راهاندازی کند.
با این حال، منتقدان میمکوینها به این نکته اشاره کردهاند که این توکنها بهطور عمده بدون نظارت هستند، در حالی که نوسانات شدید در ارزش بازار آنها مشاهده میشود. بازار میمکوینها همچنین پر از پروژههای کلاهبرداری و طرحهای «پامپ و دامپ» (pump-and-dump schemes) است که منجر به زیانهای سرمایهگذاران شده است.
ماه گذشته، یکی از سرمایهگذاران میمکوینها که توسط دو شرکت حقوقی ایالات متحده، ولف پاپر و بورویک نمایندگی میشد، شکایتی به دادگاه ارائه کرد و ادعا کرد که پلتفرم پامپ.فان با ارائه میمکوینهای بسیار نوساندار، قوانین اوراق بهادار را نقض کرده است. شاکی عملیات پامپ.فان را به طرحهای پانزی تشبیه کرد.
منبع: theblock.co
⚠️هشدار: تحلیلهای ارائه شده توسط دیفایر پیشنهاد سرمایهگذاری نیست؛ لذا برای انجام خرید و فروش، حتما شخصا بازار را مورد تحلیل قرار دهید چرا که مسئولیت سود یا ضرر خرید و فروش رمزارزها با خود شماست.