نیم‌دانه‌ای که با گرانی برنج قد کشید/ برنج نیم‌دانه سر از سفره مردم درآورد

  • توسط: noxis_admin
نیم‌دانه‌ای که با گرانی برنج قد کشید/ برنج نیم‌دانه سر از سفره مردم درآورد


به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چندثانیه، توی مغازه‌ها همیشه برنج‌های شکسته یا همان نیم‌دانه در گونی جدا فروخته می‌شدند، اگر آش، شله‌زرد، ته چین یا استفاده‌های این چنینی باشد به جای هزینه کردن برای برنج اعلا، این نیم‌دانه‌ها جوابگو بودند.

عطر و طعمشان هم یکی بود، مسئله ظاهر است که در آش هرچه له‌تر بهتر! اما حالا این برنج درجه دو هم به دیس‌های پلو راه پیدا کرده!

وقتی هر کیلو برنج طارم، هاشمی یا هر نوع برنج ایرانی دیگر قیمتی نجومی پیدا کرده خیلی از خانواده‌ها دو راه بیشتر ندارند، یا برنج زیردست را انتخاب کنند یا این ماده غذایی را از سبد خود کنار بگذارند!

دیگر نیم‌دانه فقط ته‌دیگ قابلمه‌ی نذری نیست؛ توی قابلمه‌ی خانه‌ها قل می‌زند، به‌جای قد کشیدن، له می‌شود، اما شکم را سیر می‌کند و هر کیلو چند ده هزار تومان ارزان‌تر از برنج کامل درمی‌آید!

در بازاری که فشار قیمت برنج، به‌ویژه بر دهک‌های پایین، روزبه‌روز بیشتر شده و فاصله‌ی مصرف برنج ایرانی بین ثروتمندان و کم‌درآمد‌ها چند برابر است؛ ما آهسته وارد دوره‌ای شده‌ایم که حتی شکلِ دانه‌های برنج هم دارد درباره‌ی وضعیت اقتصادی‌مان شهادت می‌دهد!

منبع

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما