اشتراک گذاری مطلب
خبر آگهی

برگزاری هفتمین کنفرانس سنجش و ایمنی پرتوهای یونساز و غیر یونساز با مشارکت همراه اول

4113
admin
1 دقیقه مطالعه

به گزارش تجارت نیوز،

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، هفتمین کنفرانس «سنجش و ایمنی پرتوهای یونساز و غیر یونساز» با حمایت همراه اول به عنوان نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور طی روزهای ۱۸ و ۱۹ دی 1403 به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران در تالار ابوریحان برگزار می شود.

انجمن حفاظت در برابر اشعه ایرانیان این رویداد علمی را با مشارکت سازمان انرژی اتمی ایران و با هدف ارتقای آگاهی و اطلاع رسانی به متخصصان و پرتوکاران حوزه های علوم پایه، پزشکی و صنعتی برگزار می کند. کارگاه های آموزشی تخصصی نیز در زمینه پرتوهای یونساز و غیر یونساز در حاشیه این رویداد، برگزار و در نهایت از استادان برجسته این حوزه با اهدای جوایز ملی فیزیک بهداشت «سیمین» تقدیر می شود.

همراه اول به ارائه دو مورد سخنرانی با عنوان «ملاحظات ایمنی پرتوگیری از آنتن های فعال AAU در شبکه های 5G و چالش های اجتماعی مربوطه» و «حل مسائل ویژه پرتوگیری در ساختمان های مرتفع با رویکرد پرتوسنجی پهپادی – ابداعی همراه اول» می پردازد.

همچنین اپراتور اول تلفن همراه کشور در غرفه جانبی این رویداد به ارائه « اهم دستآوردهای  همراه اول در ساز و کار کنترل و مدیریت ایمنی پرتوگیری EMF-RF عموم مردم از سایت های BTS» می پردازد.

محوریت حضور شرکت ارتباطات سیار ایران حول معرفی «سرفصل های پژوهشی همراه اول برای حل مسائل ویژه مرتبط با پرتوگیری EMF-RF»، «مزایا و نتایج عملیاتی سازی فرآیند جدید رسیدگی به شکایات سامانه 195 پس از ورود TSO شرکت معتمد واحد قانونی به زیست بوم مربوطه»، «معرفی نتایج پروژه پرتوسنجی پهپادی ابداعی همراه اول از 20 آبان 1402» ، «معرفی نتایج بهینه سازی های پرتوی سایت های BTS همراه اول» و «تدوین دستور العمل پرتوسنجی سایت های 5G و انجام پرتوسنجی مشترک متشکل از مسئول نظارت بر مراکز پرتوی غیریونساز واحد قانونی و مسئول فیزیک بهداشت پروانه قانونی همراه اول» است.  

شرکت کنندگان در این رویداد علاوه بر دریافت گواهی معتبر با امتیاز بازآموزی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرصت انتشار مقالات خود در مجله سنجش و ایمنی پرتو دانشگاه کاشان را خواهند داشت.

از جمله محورهای اصلی این کنفرانس می توان به بررسی اثرات پرتوهای یونساز و غیر یونساز بر زندگی بشر، ارزیابی سطوح تشعشعات الکترومغناطیسی، مقایسه نسل پنجم تلفن همراه با نس های قبلی، کاربرد لیزرها برای اهداف زیبایی و ملاحظات ایمنی تشعشع و چالش های اجتماعی فناوری 5G اشاره کرد.

این رویداد فرصتی مغتنم برای تبادل دانش و تجربیات میان متخصصان و علاقه مندان به حوزه پرتوها و فیزیک بهداشت است.

 

دانشگاه تهران

منبع خبر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها